menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Tραγωδία στη Ρόδο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013, 18:45


Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρόδο μετά τη θεομηνία που έπληξε το νησί και στοίχισε τη ζωή μίας 40χρονης γυναίκας, προκαλώντας παράλληλα μεγάλες καταστροφές.


Ζημιές στη Ρόδο από την κακοκαιρία
Ζημιές στη Ρόδο από την κακοκαιρία
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το βράδυ της Παρασκευής, ανασύρθηκε νεκρή μία γυναίκα στη γέφυρα Παστίδας Μαριτσών στην Ιαλυσό, η οποία είχε παρασυρθεί από χείμαρρο. Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο της άτυχης 40χρονης εξέφρασε ο δήμαρχος του νησιού, Σταύρος Κουσουρνάς.

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό δύο εκπαιδευτικών 50 και 30 ετών (καθηγητής αγγλικών και δασκάλα), οι οποίοι παρασύρθηκαν από ορμητικό χείμαρρο στην προσπάθειά τους να απεγκλωβιστούν από το αυτοκίνητό τους (Nissan Almera) στη γέφυρα της Κρεμαστής. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε και ένας τρίτος φίλος τους, ο οποίος κατάφερε και «γαντζώθηκε» από τη γέφυρα και εντοπίστηκε από τους διασώστες.

Η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τη Ρόδο, με τους κατοίκους να σπεύδουν στα σπίτια τους, προκειμένου να προφυλαχθούν από τη βροχή. Έντονη χαλαζόπτωση επίσης σάρωσε τις περιοχές Τρεις, Ιξιάς Ιαλυσού και Κρεμαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου