menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Στον εισαγγελέα ο Πέτρος Κωστόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013, 10:49
Στη σύλληψη του πρώην εκδότη και ιδιοκτήτη της εταιρείας «Imako Εκδοτική Α.Ε.» Πέτρου Κωστόπουλου προχώρησαν σήμερα το πρωί οι Αρχές για οφειλές προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λίγο μετά τις 10.00, καθώς είχε ενημερωθεί ότι έχουν κινηθεί σε βάρος του διαδικασίες για χρέη.

Έτσι, επέλεξε να παραδοθεί στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας και να ζητήσει διακανονισμό για τις οφειλές του.

Το μεσημέρι ο Πέτρος Κωστόπουλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο Π. Κωστόπουλος προσέρχεται στα δικαστήρια της ΕυελπίδωνΟ Π. Κωστόπουλος προσέρχεται στα δικαστήρια.Αληθεια ολοι αυτοι οι τηλεαστερες που προκαλουν απο τα καναλια με τις αχρηστες εκπομπες τους, και που χρωστουν εκατονταδες χιλιαδες ευρω στην εφορια, δεν πρεπει να παρουν κι αυτοι μια γευση απο την κριση?μονο τους λογαριασμους των ανεργων θα κατασχει το κρατος?γιατι να σε λυπηθουμε λοιπον κυριε  Κωστοπουλε οταν εσυ κοροιδευοντας ζεις στη χλιδη ,ενω αλλοι συνανθρωποι σου δυστυχουν υποφερουν και πεινανε?
Μακαρι η δικαιοσυνη να εφαρμοζεται εξ ισου για ολους.Κι αν  σου εμεινε και λιγο τσιπα κυριε Κωστοπουλε μετα το παθημα σου μην ξαναεμφανιστεις στο γυαλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου