menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μία ξεχασμένη υπόθεση ανασύρουν οι Τούρκοι

Μία ξεχασμένη υπόθεση ανασύρουν οι Τούρκοι
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013, 14:25
Μήνυση για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και ο Έλληνας πιλότος θα καταθέσει ο δικηγόρος της κόρης του Τούρκου πιλότου Ναΐλ Ερντογάν, o oποίος είχε σκοτωθεί πριν 17 χρόνια πέφτοντας με το αεροπλάνο του κοντά στην Χίο. Ο δικηγόρος υποστηρίζει χωρίς όμως στοιχεία, ότι δήθεν το αεροσκάφος του Ερντογάν τύπου «F-16» χτυπήθηκε από ελληνικό αεροσκάφος Μιράζ, κατά την διάρκεια αερομαχίας που είχαν. Αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet.


Πάντα κατά το δημοσίευμα ο δικηγόρος της οικογένειας του Τούρκου πιλότου, ονόματι Μεχμέτ Εμίν Κελές, επρόκειτο την περασμένη εβδομάδα να αποταθεί στην Εισαγγελία της Αθήνας.

«Τώρα που θα ανασυρθούν τα συντρίμμια θα μπορέσουμε να φθάσουμε σε σημαντικά στοιχεία για το ότι το αεριωθούμενο χτυπήθηκε και θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία της δίκης», είπε στην «Hurriyet». Αφορμή για την δημιουργία όλης αυτής της ιστορίας, αποτέλεσε η είδηση ότι Τούρκος υπουργός Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ είπε πως «το επίσημο κράτος αποφάσισε να κάνει έρευνες και εργασίες ανάσυρσης του αεροσκάφους από το βυθό - όπως είχε ζητήσει από την (τουρκική) κυβέρνηση η κόρη του πιλότου που σκοτώθηκε».

«Ο Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, έδωσε εντολή για να ξεκινήσουν οι απαραίτητες εργασίες. Ήδη ένα άλλο αεροσκάφος μας - ανοιχτά της Συρίας - βρέθηκε και ανελκύστηκε από τα 1285 μέτρα. Στο Αιγαίο το βάθος είναι μόλις 400 μέτρα. Θα βγάλουμε τη σορό του πιλότου μας και το αεροσκάφος μας από τον βυθό της θάλασσας. Με τη βοήθεια του Θεού θα το κάνουμε αυτό», είπε ο τούρκος υπουργός Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου