menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ







Ο τρόπος με τον οποίο οι αφυπνισμένοι πρέπει να αφυπνίσουν = μεταδώσουν την αλήθεια στους μη αφυπνισμένους πρέπει να είναι ξεκάθαρος και συγκεκριμένος για να επιτευχθεί η αφύπνιση της πλειοψηφίας του κόσμου.

Χωρίς την αφύπνιση της πλειοψηφίας του κόσμου δεν μπορεί να επιτευχθεί η ανατροπή του σάπιου κατεστημένου των διεθνή τραπεζιτών και η δημιουργία μας δίκαιης πανανθρώπινης κοινωνίας.
Αυτή τη στιγμή στη κοινωνία υπάρχουν πέντε διαφορετικές κατηγορίες.
Στη πρώτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που ελέγχουν το κόσμο, το πλούτο, την ενημέρωση, την επιστήμη, τις επιχειρήσεις, τη μόδα, την έκδοση του χρήματος και τις κυβερνήσεις. Αυτοί ειναι οι διεθνείς τραπεζίτες.
Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν αυτοί που έχουν στρατολογηθεί από τους διεθνείς τραπεζίτες για να εκτελούν τα σχέδια τους και αυτοί που έχουν υποστηρίξει τις αποφάσεις του συστήματος και βολεύτηκαν από αυτό μέσω ρουσφετιού. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκουν πολιτικοί από όλα τα πολιτικά κόμματα, τραπεζίτες, επιχειρηματίες , ακαδημαικοί, επιστήμονες, ιδιοκτήτες μέσων μαζικής ενημέρωσης, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες από όλες τις τέχνες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι.
Στη τρίτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που δεν έχουν βολευτεί από το σύστημα, μπορούν ακόμα να έχουν ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής αλλά ακόμα βρίσκονται σε κατάσταση ύπνωσης σε σχέση με το τι πραγματικά συμβαίνει και τι κάνουν οι διεθνείς τραπεζίτες και οι μισθοφόροι τους στην ανθρωπότητα. Τα άτομα αυτής της κατηγορίας λόγω της λήθης τους υποστηρίζουν άθελα τους και έμμεσα τις αποφάσεις των προηγούμενων δύο κατηγοριών και έτσι με τη συναίνεση τους προωθούν τα σχέδια τους.
Στη τέταρτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που είναι αγανακτισμένοι με το τι έχει συμβεί και συμβαίνει, που βρίσκονται σε λήθη και δεν γνωρίζουν την αλήθεια, που έχουν πέσει θύματα των αποφάσεων και των ενεργειών του συστήματος και δυσκολεύονται να επιβιώσουν. Αυτά τα άτομα λόγω της λήθης και της άγνοιας τους προωθούν με το καλύτερο τρόπο τα σχεδια των δήμιων τους με το να οδηγούνται στη βία. Η βία που ασκούν θα επιφέρει κοινωνικές εκρήξεις και κατάλυση των εθνικών κρατών γεγονός που θα παραδώσει την παγκόσμια πολιτική εξουσία στους δήμιους τους, αυτούς που είναι υπαίτιοι για όλα αυτά που έχουν πάθει και τις κακουχίες που περνούν.
Στη πέμπτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που έχουν αφυπνισθεί δηλαδή έχουν καταργήσει τη λήθη τους και γνωρίζουν πλέον την αλήθεια σε σχέση με τους δυνάστες της ανθρωπότητας.
Στη τελευταία κατηγορία όταν άνθρωπς αφυπνίζεται άμεσα ξεκινά να αφυπνίσει τους συνανθρώπους τους για να μπλκάρει τα σχέδια των διεθνή τραπεζίτων μέσω της πλειοψηφίας.
Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιεί λανθασμένη στρατηγική αφύπνισης με αποτέλεσμα να συμβαίνει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα και το περιβάλλον του να συνεχίζει να διατηρά τη λήθη τους να μην αφπνίζεται και να τον περιθωριοποιεί.
Άρα καθίσταται επιτακτική ανάγκη να διατυπωθεί ο τρόπος και τα εργαλεία της αφύπνισης για να επιτευχθεί η αφύπνιση του περιβάλλοντος του κάθε αφυπνισμένου που θα οδηγήσει στην αφύπνιση της πλειοψηφίας του κόσμου που και αυτή με τη σειρά της θα οδηγησέι στην ανατροπή των διεθνή τραπεζιτών και των σχεδίων τους.
Το μήνυμα που πρέπει να δει ο κάθε αφυπνισμένος πριν ξεκινήσει να αφυπνίζει το περιβάλλον του είναι: Μήνυμα προς όλους τους αφυπνισμένους http://www.youtube.com/watch?v=evI5d6ynexE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου