menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ---ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ---20-12-2013

Ο  καλος καιρος που επικρατει στη θεσσαλονικη τις τελευταιες ημερες,ευνοησε τα σχεδια για την πραγματοποιηση νεων συνεχων και σφοδρων αεροψεκασμων.Τα ψεκαστικα αεροσκαφη δεν γνωριζουν συνορα,ουτε φερουν διακριτικα.Δεν υποβαλλουν σχεδια πτησης επισημα,αλλα και αν υποβαλλουν,οι κυβερνησεις συνομοτικα τα αποκρυπτουν. Η αληθεια ειναι τοσο σκληρη , που δεν αποκαλυπτεται.Προσφατα αρχισαν να ψεκαζουν και τους Σερβους γειτονες μας,  μετα την υπογραφη της κυβερνησης τους στο νατοικο προγραμμα συνεργασια για
την ειρηνη.Ειναι αραγε τυχαιο κι αυτο?
Γιατι σιωπουν οι κυβερνοντες?δεν εχουν κι αυτοι παιδια που θα αναπνευσουν τα χημικα?
ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ  Ε, ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

«Συνεταιρισμός για την Ειρήνη ή «Συνεταιρισμός για την εξαπάτηση»;


Τι είναι ο «Συνεταιρισμός για την Ειρήνη» για τον οποίο τα κυπριακά κόμματα ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΕΥΡΩΚΟ ζήτησαν την αίτηση για «ένταξη» της Κύπρου με επίσημο ψήφισμα που ενέκρινε η Βουλή των Αντιπροσώπων; Ο «Συνεταιρισμός για την Ειρήνη» είναι Πρόγραμμα του ΝΑΤΟ που συστάθηκε το 1994, από το ΝΑΤΟ μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, του Συμφώνου της Βαρσοβίας και του Ανατολικού Μπλοκ. Κύριος επιχειρησιακός σκοπός, ήταν η αύξηση της επιχειρησιακής συμβατότητας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των πρώην σοσιαλιστικών χωρών και του ΝΑΤΟ και κύριος πολιτικός σκοπός να δημιουργηθεί ένας «προθάλαμος» για ένταξη πρώην σοσιαλιστικών χωρών στο ΝΑΤΟ. Και οι δύο στόχοι επιτεύχθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία, με δέκα χώρες που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα «Συνεταιρισμός για την Ειρήνη» να έχουν ενταχθεί αργότερα στο ΝΑΤΟ. (Βουλγαρία, Εσθονία, Λιθουανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ουγγαρία και Τσεχία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου