menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Πορτοκαλί σφαίρες πάνω από την Ελλάδα (27/6 - 20/7/2013) !!!



Ο αρκετά καλός καιρός αυτή τη περίοδο στη χώρα μας, στρέφει τα μάτια στον ουρανό και στ' άστρα. Όμως στα εκατομμύρια φωτάκια που κοσμούν τον ουρανό, για ακόμα μία φορά υπήρξαν και κάποια αρκετά "άτακτα" πορτοκαλοκόκκινα αντικείμενα, όπως ανέφεραν ορισμένοι συμπολίτες μας.



Μία τέτοια περίπτωση αναφέρθηκε στην ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω από τον Στέργιο, κάτοικο Θεσσαλονίκης, ο οποίος τους πληροφόρησε για ένα στόλο δέκα περίπου πορτοκαλί φώτων, σε σχηματισμό αστερισμού με αργή κίνηση, που έγινε ορατός πάνω από τον Θερμαϊκό στις 27 Ιουνίου, και με φωτισμό πιο έντονο σε σχέση με τις περσινές εμφανίσεις.

Λίγες ημέρες αργότερα η Αλεξάνδρα κάτοικος Αθήνας πληροφόρησε πάλι την ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω, λέγοντας: «Σήμερα το απογευματάκι (10 Ιουλίου), καθώς σουρούπωνε, ήμουν στους κουμπάρους μου στα Μελίσσια (Αθήνα) και στον ορίζοντα διέκρινα μια πορτοκαλοκόκκινη σφαίρα η οποία είχε καθοδική πορεία (από που είχε προέρθει δεν έχω ιδέα) σχεδόν πάνω στις πολυκατοικίες μάλλον προς Πειραιά μεριά».

Η αναφορά της Αλεξάνδρας παρουσιάζει ενδιαφέρον γιατί ψάχνοντας για αντίστοιχες αναφορές από την Αθήνα την συγκεκριμένη ημέρα, εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα paranormap.net μια αναφορά που αφορά σε άγνωστο φωτεινό αντικείμενο, επίσης πορτοκαλοκόκκινο (ίσως πρόκειται για το ίδιο), και το οποίο έγινε ορατό λίγες ώρες νωρίτερα από το αντικείμενο της Αλεξάνδρας. Η αναφορά του αυτόπτη μάρτυρα, έγραφε: «Απόψε, 9-7-2013, κατά τις 00.30 με 01.00 το πρωί και ενώ τρώγαμε με τον άντρα μου στο μπαλκόνι του σπιτιού μας -μένουμε ψηλά, προς το βουνό, στην περιοχή Αλθαία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου- μου λέει "κοίτα εκεί!" και μου δείχνει ακριβώς μπροστά μας, χαμηλά, στο ύψος της παραλίας. Ένα έντονο πορτοκαλί ή κόκκινο φως κινείτο, τελείως αθόρυβα και με μεγάλη ταχύτητα, με κατεύθυνση σταθερή, παράλληλα δηλαδή προς το ύψος της παραλίας. Το είδα καθαρά, μετακινήθηκα μάλιστα για να το ακολουθήσω στην πορεία του. Να σημειωθεί ότι το σπίτι μας είναι επάνω από το δρόμο και έχουμε θέα από τη δεξιά μεριά την παραλιακή που οδηγεί στη Βάρκιζα ενώ από την αριστερή το δρόμο που οδηγεί προς το Σούνιο. Εξακολουθήσαμε να το κοιτάμε και οι δυο μας και αυτό μάλλον μόλις μας αντιλήφθηκε εξαφανίστηκε (σαν να έσβησαν τα φώτα του). Μετακινήθηκα αμέσως και είδα πιο αχνό φωτισμό σε ένα διπλανό σημείο από εκεί που θα έπρεπε να είναι, σύμφωνα με την πορεία και την ταχύτητά του που υπολόγισα, αλλά πάλι μόλις με πήρε είδηση εξαφανίστηκε. Πετούσε πολύ χαμηλά, ταχύτατα και αθόρυβα. Αεροπλάνο και ελικόπτερο οπωσδήποτε δεν ήταν, όχι μόνο γιατί η διαφορά είναι εμφανής, αλλά κυρίως διότι την πιθανότητα απέκλεισε εντελώς ο άντρας μου που τυχαίνει να είναι... πιλότος στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Και όχι μόνο αυτό! Δεν είναι καθόλου θετικός στην υποθετική περίπτωση ύπαρξης "παράξενων φαινομένων", όποτε τυχαίνει να του αναφέρω κάτι που άκουγα ή διάβαζα».
Οι παράξενες σφαίρες συνεχίστηκαν και τις επόμενες μέρες. Μάλιστα το Σάββατο 20 Ιουλίου εντοπίστηκαν αρκετές από αυτές στη Κρήτη, όπου η Κωνσταντίνα και η μητέρα της, στις 0:15 το βράδυ, εντόπισαν ακόμα τέσσερις πορτοκαλί σφαίρες να πετούν ταχύτατα πάνω από το σπίτι τους.

Για το περιστατικό η Κωνσταντίνα δήλωσε στην ιστοσελίδα UFOs & Aliens truth (Greek community): «Πριν 15' λεπτά είδα 4 φώτα πορτοκαλί χρώματος να πετούν με γρήγορη ταχύτητα πάνω από τη κατοικία μου. Μετά έκαναν μια καμπή στην πορεία και τα έχασα πίσω από κτίρια. Αρχικά είδα ένα, μετά άλλα 2 μαζί, φεύγω πάω στο δωμάτιο για την κάμερα (ενδεχομένως να βγήκε κι άλλο, δεν το ξέρω βέβαια), και επιστρέφοντας πρόλαβα και τράβηξα το 4ο. Δεν ήταν αεροπλάνα. Ήταν στρογγυλά και πορτοκαλιά. Στην αρχή, νόμιζα πως ήταν φαναράκια! Αλλά καμία σχέση! Ήταν πιο μεγάλα και δεν πηγαίνανε ευθεία πάνω. Είχανε γρήγορη πορεία από αριστερά προς δεξιά, ανεβαίνανε μέχρι ένα σημείο και μετά σαν να ψιλο-φρενάρανε (ή στρίβανε-τότε έμοιαζε να κάνουν μια ελαφριά καμπή) και σαν να συνεχίζανε ευθεία και όχι πλέον ανοδικά. Πετούσαν σε κοντινή απόσταση, το καθένα περίπου 10 δεύτερα (μετά τα έχανα πίσω από κτίρια), σε ύψος που δυσκολεύομαι να υπολογίσω... 1-5 χλμ; Κάπου εκεί νομίζω, με επιφύλαξη.»

Η ανάλυση του βίντεο, αλλά και της φωτογραφίας που έστειλε η Κωνσταντίνα στην ομάδα, έδειξε ότι το στρογγυλό πορτοκαλί χρώμα δεν ήταν το πραγματικό σχήμα του αντικειμένου αλλά ο φωτισμός του, όπως τον λάμβανε η κάμερα που κρατούσε στα χέρια της. Όμως, το αντικείμενο δεν δείχνει συμβατικό αεροσκάφος, όχι μόνο από τη πολύ γρήγορη ταχύτητα του, αλλά και από το γεγονός ότι δεν τρεμόπαιζε αχνά. Κάτι που θα σήμαινε ότι θα έφερε φάρο σήμανσης (που αναβοσβήνει), όπως όλα τα αεροσκάφη τη νύχτα σε τέτοιο ύψος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου