menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Βαρυσήμαντη παρέμβαση του Β.Πούτιν, πριν λίγη ώρα, πήρε το όπλο του και στέλνει την τελευταία προειδοποίηση σε Άγκυρα και δυτικούς.

Ετοιμη η Ρωσία να χτυπήσει τους Τούρκους!!!

Πήρε το όπλο του,φόρεσε το σταυρουδάκι της μητέρας του από τα Ιεροσόλυμα και πριν λίγο ξεκαθάρισε, σε μια παρέμβαση, προειδοποίηση προς την Άγκυρα, τα πράγματα, γιατί αν οι Τούρκοι, περάσουν το σημείο μηδέν, επιστροφή δεν υπάρχει.
''Οι ένοπλες δυνάμεις μας, πρέπει να είναι έτοιμες να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά, σε πιθανές απειλές, και να σταματήσουν οποιαδήποτε, πρόκληση και επιθετικές ενέργειες, από όπου και αν προέρχονται'' δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.
Δεν χρειάζεται μετάφραση, πρόκειται για μια σαφέστατη δήλωση, για το τι περιμένει την Τουρκία, αν εισέλθει σε Συριακό έδαφος.
Αποδέκτης της παρέμβασης του, δεν είναι μόνο η Τουρκία, αλλά και οι διεθνείς υποκριτές του μασωνικού συνδικάτου, που απο την μια, εξοπλίζουν, εκπαιδεύουν και στηρίζουν τον isis και απο την άλλη, κλαψουρίζουν μπροστά στις κάμερες, για τα θύματα των τρομοκρατικών, ισλαμικών επιθέσων. 
Σε λίγα 24ωρα θα γνωρίζουμε...


Δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα σχόλια. Γίνε ο πρώτος!

Δημοσίευση νέου σχολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου