menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πιέσεις στο Κογκρέσο για το Συριακό-Νέο διάγγελμα Ομπάμα


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 17:28
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα επιμείνει στην προσπάθειά του και να ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου για στρατιωτική επέμβαση εναντίον των δυνάμεων της κυβέρνησης της Συρίας. Η ανακοίνωση έγινε παρά την αποδοχή εκ μέρους της Δαμασκού της πρόσφατης ρωσικής πρότασης να παραδώσει τα χημικά της όπλα στον έλεγχο της διεθνούς κοινότητας, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.


«Αυτό που δήλωσε χθες βράδυ ο πρόεδρος αντανακλά το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα: το αντιλαμβανόμαστε ως μία θετική εξέλιξη και το εκλαμβάνουμε ως μία συνέπεια της πίεσης που έχουμε ασκήσει στη Συρία», δήλωσε ο Κάρνεϊ στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, ερωτηθείς για την αντίδραση του Λευκού Οίκου στις νέες πληροφορίες.

Ο Λευκός Οίκος θέλει πρώτα να επαληθεύσει εάν η Συρία σοβαρολογεί, είπε ο Κάρνεϊ, προσθέτοντας ότι ο Ομπάμα θα επισκεφθεί το Καπιτώλιο σήμερα, προκειμένου να ζητήσει από τους κοινοβουλευτικούς οι οποίοι παραμένουν διστακτικοί να επιτρέψουν περιορισμένης κλίμακας επιθέσεις στη Συρία κι απόψε θα απευθύνει διάγγελμα στο έθνος για το θέμα αυτό, επισήμανε ο Κάρνεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου