menu

Αρχική Ειδήσεις ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ U.F.O. Διάφορα Υγεία Επιστήμη Ντοκιμαντέρ Νέα Τάξη ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Μυστηριώδη περιστατικά με εμφανίσεις ΑΤΙΑ στην οθόνη!!!! - Δείτε τα βίντεο



Είτε κάποιος πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής είτε όχι, το γεγονός των αναρίθμητων θεάσεων ΟΥΦΟ εδώ και εκατοντάδες χρόνια δεν μπορεί να περάσει στα «ψιλά».



Κι αν ήταν μόνο οι «περίεργοι» που έχουν απαχθεί από Αρειανούς ή συνομιλούν ανοιχτά μαζί τους, το πράγμα θα ήταν εύκολο στην εξήγησή του.

Εδώ όμως μιλάμε για πιλότους και άλλους εχέφρονες επαγγελματίες της αεροπορίας που έχουν συναντήσει απόκοσμη δραστηριότητα και έγιναν μάρτυρες είτε μέσα από το κόκπιτ τους είτε αντιθέτως στην οθόνη του ραντάρ τους.

Κι επειδή ακριβώς είναι σώφρονες, οι άνθρωποι αυτοί δεν βιάζονται να αποδώσουν το ΑΤΙΑ σε εξωγήινη δραστηριότητα: περιορίζονται απλώς να καταθέσουν το παράδοξο της θέασης, με την έκπληξή τους να αφήνει βέβαια ανοιχτά όλα τα περιθώρια ερμηνείας.

Οι πλέον μυστηριώδεις λοιπόν θεάσεις ιπτάμενων δίσκων δεν είναι αυτές που αναφέρονται από μεμονωμένα άτομα ή κοινότητες ερευνητών, αλλά αυτές που πιστοποιούνται από το ραντάρ! Πώς να το εξηγήσεις αυτό;

Οι περιπτώσεις που θα δούμε -και θα παρακολουθήσουμε στα καταγεγραμμένα βίντεο- δεν έχουν λάβει επαρκή εξήγηση ποτέ, με τους ανθρώπους που εμπλέκονται ωστόσο να ορκίζονται ότι δεν ήταν γέννημα του νου τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου